Europ Assistance

Reisbijstandsverzekering

Pech onderweg -    Bagage verloren, ski-ongeval -    Bijkomende annulatieverzekering = no-go -    Zowel tijdelijke polissen als op jaarbasis, alles is mogelijk
Vraag naar onze voorwaarden op kantoor.

 U heeft een vraag over reisbijstandsverzekering? klik hier

Europ Assistance

De verzekeringen tijdens de vakantie.

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland? We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 uur ter hulp te snellen. U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24 uur. Wenst u een volledige reisbijstand? Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken?


Ontdek de jaarlijkse reisbijstand Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen...). U kan deze combineren met een bijstand aan het voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering Nogo. Bestel uwjaarlijkse reisbijstand online.


Ontdek de tijdelijke reisbijstand Een zeer compete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering. Ons tarief houdt rekening met de bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen. Bestel uw tijdelijke reisbijstand online.